El Programa ACP-UE Cultura a les JED


Com cada any des de 2006, la Comissió Europea va organitzar l’edició de 2022 de les Jornades Europees de Desenvolupament (JED), durant els dies 21 i 22 de juny de 2022 en un format híbrid, és a dir, tant presencial a Brussel·les (Bèlgica) com en línia, sobre el tema Global Gateway: construir associacions sostenibles per a un món connectat“
 
 


 
 

Les JED constitueixen un marc privilegiat per a reunir la comunitat professional de la cooperació al desenvolupament: una sèrie d’activitats en el marc d’una “fira” els permet descobrir diferents projectes, discutir-los amb els seus promotors i, eventualment, concloure noves associacions. 

Enguany, el Programa Cultural ACP-UE, que cofinança el projecte Créer en Afrique Centrale, va participar en l’esdeveniment i va promocionar el seu mandat i activitats, a més de celebrar una sessió sobre el tema “Educació de la imatge per als joves”. Cap a una societat més informada, tolerant i inclusiva”.

El Programa Cultural ACP-UE és una iniciativa conjunta de la Unió Europea i l’Organització d’Estats d’Àfrica, el Carib i el Pacífic (OEACP) amb l’objectiu d’estimular el potencial del sector cultural i creatiu i la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic dels països ACP. Créer en Afrique Centrale està implementat per Interarts, Culture et Développement, la Comunitat Econòmica dels Estats d’Àfrica Central i l’Institut Nacional de les Arts. El Centre Regional per a les Arts Vivas a Àfrica (CERAV/Africa), Arterial Network i Ciutats i Governs Locals Units d’Àfrica (CGLU Àfrica) són socis del projecte.  


 


 

_____________________________________________________________________