Olvaneja, una iniciativa cultural a partir de la filosofia slow

NOM: Olvaneja

ENTITAT: Ajuntament d’Olvan

WEB: http://olvaneja.blogspot.com.es/

PRESENTACIÓ: Olvaneja, una iniciativa cultural a partir de la filosofia slow

DESCRIPCIÓ: Olvaneja és una iniciativa cultural que explora nous models de relació entre el temps i el territori a partir de la filosofia slow, un fenomen internacional que desafia el culte a la velocitat per tornar a cada experiència vital el temps que li correspon.

Aquesta iniciativa vol potenciar el descobriment i la reivindicació del paisatge i l’entorn d’Olvan, tot fomentant la participació dels ciutadans en la definició i la promoció del seu propi estil de vida. Accions expressives que demanen aturar-se i que impliquen una vinculació afectiva amb el territori.

Fitxa tècnica en pdf

1
Etiquetes:
participació