Baumann Lab. Laboratori de creació jove. Terrassa.

BaumannLab és un laboratori de creació jove del Servei de Joventut i Lleure de l'Ajuntament de Terrassa. La seva missió se centra en la producció i suport a la creació artística multidisciplinar, sempre al voltant de les arts visuals i el pensament contemporani. 

Els seus objectius es basen a afavorir l’actitud crítica dels infants i joves a través de les pràctiques artístiques, a promoure la visibilitat de l’univers juvenil, a donar suport formatiu i professional als joves creadors, a potenciar la recerca artística i la producció i a fomentar la creativitat col·lectiva en xarxa. Però al mateix temps es volen potenciar les sinergies entre recerca, producció, formació i difusió, així com ampliar els públics i usuaris als quals s’adrecen.

L’equipament compta amb sala d’exposicions, tallers per acollir artistes en residència, un laboratori amb mitjans tecnològics i un espai d’informació. Igualment s’han impulsat convocatòries per impulsar projectes de creació i producció cultural.

Els trobareu aquí: http://www.baumannlab.cat/BaumannLab

Més informació sobre el projecte a la fitxa adjunta.