Una gran mentida que ens apropa al valor de la cultura

Voldria compartir amb vosaltres aquesta petita joia de la interpretació i la reflexió teatral que ens ofereix Xavier Albertí amb motiu de la inauguració del curs 2012-2013 de l’Institut del Teatre.

Albertí ens parla de la cultura (les arts escèniques) com a necessitat i servei públic, ens apropa a la fascinació per un art (el teatre) i un ofici (l’actor i l’actiu) amb profundes arrels culturals, per què serveix el teatre en la nostra societat contemporània, de la seva capacitat per preservar i verificar (o no) els pactes de convivència i generar ciutadania, del valor de la llengua per crear pensament, en aquest cas dalt dels escenaris... molts temes sobre aquesta mentida que ens acosta a la veritat, que és el teatre.

2
Etiquetes:
valor, arts musicals
1
Grups de treball:
CERC

1 comentari