Si és dolent t’ho recomano...

Paul Miller aquest matí ens parlava del darrer llibre de Steven Johnson, "Where good ideas come from. The natural history of innovation"

Podeu veure una presentació de l’autor a TED:

See video

El mateix Johnson, al 2009, va publicar 'Si es dolent t'ho recomano. Com la cultura de masses ens fa més intel·ligents'on considera que els mitjans de cultura de masses són cada cop més complexos i per tant, exigeixen un esforç intel·lectual cada cop més gran.

Us proposem que llegiu 'La Societat de la Ignorància i altres assaigs' d’Antoni Brey, Daniel Innerarity i Gonçal Mayos, per debatre sobre que tan dolent poden ser les noves tecnologies. Segons els autors els mitjans de cultura de masses, actualment, ens estan encaminant cap a una societat del desconeixement, una societat més ignorant, al contrari del que planteja Johnson.

Podeu consultar el llibre al Centre d’Informació i Documentació