Qui diu que el teu grup de música només pot tocar al Centre Cívic?

L'any 2008 el Centre d'Arts Santa Mònica realitzava el projecte "Centre d’Art Produeix Musica Pop" d'Oscar Abril Ascaso, amb la col·laboració de Producciones Doradas, Dpop i Can Xalant, on es proporcionava espai d'assaig, estudi de gravació, enregistrament d'un CD i un concert de presentació a 14 grups novells de música pop de la ciutat de Barcelona. El projecte trencava les barreres conceptuals que exclouen la música popular d'un centre de creació d'art contemporani, transformant una sala d'exposicions en un espai de creació musical. Alhora, el projecte reivindicava les llicències Creative Commons com a forma de protecció jurídica de les creacions musicals fruit del projecte.

Per saber-ne més podeu veure els següents vídeos…

See video

 Centre d'Art Produeix Música Pop

See video

 Centre d'Art Produeix Música Pop al programa Loops! Canal 33

… o llegir aquest article de Scanner FM  Conciertos CDAPMP: Los Chicos de Òscar