FiraTàrrega representa Catalunya en un projecte d’arts escèniques de l’Euroregió Pirineus Mediterrània

Butlletí dels governs locals i Europa #20

FiraTàrrega forma part, des d'aquest any, d'un projecte de l'Euroregió Pirineus Mediterrània, integrat per Catalunya, les Illes Balears, Languedoc-Roussillon i Midi-Pyrénées. El projecte cultural porta per títol ‘Carrer' i gira al voltant d'arts de carrer i arts en l'espai públic, promovent tota la cadena de producció i incorporant una forta visibilitat internacional.

El projecte està liderat per Le Cratère - Scène Nationale d'Alès, que forma part de la xarxa La Diagonale, impulsada per la Fédération Régionale de les Arts de Carrer de Languedoc-Roussillon, i que té com a objectiu la creació artística a l'espai públic.

La regió de Languedoc-Roussillon també està representada per L'Atelline, la Communauté de Lodévois et Larzac, l'Association les Elvis Platinés, l'Association RudeBoy Crew-festival d'Olt i l'Association Eurek'art-Label rue, com a socis del projecte.

La regió de Midi-Pyrénées està representada per la xarxa La Cellule, les Illes Baleares per la Cia Auments i el seu centre de creació l'Experimentari d'AuMents. FiraTàrrega és l'entitat que representa Catalunya.

En el marc de FiraTàrrega, aquest mes de setembre es va presentar el projecte, que inclou dues estades d'intercanvi que permetran la difusió dels espectacles resultants. Durant el 2015, la companyia francesa 1Watt farà una estada a Tàrrega i la companyia balear Auments a L'Atelline (Languedoc-Roussillon).

A més, el Màster de Creació en Arts de Carrer, organitzat per FiraTàrrega, comptarà amb un soci del projecte ‘Carrer' com a professor i acollirà alumnat francès durant el 2015.

Font: Butlletí dels governs locals i Europa #20

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris