TuitDebat sobre Plataformes Digitals Culturals a Art-Xipèlag

Art-Xipèlag, Observatori de la Cultura de les Illes Balears vol ser un punt d'informació i trobada per a professionals, empreses, institucions i interessants en la cultura però també volem crear debat i reflexions entorn a diferents aspectes que pensam poden ser interessants a dins el sector cultural.

Per això el 25 de juny Art-Xipèlag va organitzar el seu primer debat a Twitter a on parlàrem de Plataformes Digitals Culturals. No fou un debat molt multitudinari perquè estem començant i la nostra audiència encara és petita, però sí es digueren coses molt interessants.

Volem compartir amb vosaltres l' Storify i el resum que en férem. I us agraïrem tots els comentaris que volgueu afegir sobre aquest tema. Precisament el que creiem és que escoltar i compartir noves idees i reflexions és la base per avançar i aprendre.

També us volem convidar al proper tuitdebat que serà el proper dimecres, 2 de juliol, de 19 a 20h. En uns dies informarem sobre el tema que hem triat per a aquest segon tuit debat. Esperem que us resulti interessant!!!  :) 

Resum del tuitdebat sobre Plataformes Digitals Culturals