Nous números de Revista de Museologia i La Lettre de l’OCIM

Revista de Museologia ׀ La Lettre de l’OCIM

Us presentem els últims números de la «Revista de Museologia», que inclou un dossier amb algunes de les últimes ampliacions i renovacions més destacades en museus espanyols on es descriuen les millores de les instal·lacions, dels espais, dels muntatges expositius, així com dels serveis auxiliars. I de  «Revista de l’Ocim» de la qual destaquem l’article on es presenten una sèrie de recomanacions en referència a les pràctiques universitàries en institucions museístiques.

La resta d’articles presenten nous mètodes de treball en els serveis educatius dels museus, una enquesta relativa als usos que fan els visitants d’una taula interactiva del museu de Lille i una base de dades documental de comparació d’obres.

Pel que fa al dossier que presenta la Revista de museologia, es descriuen les intervencions del Museu Fréderic Marès, la Fundació Godia i el Museu Blau de Barcelona, i del Museu de Prehistòria i Arqueologia de Cantàbria, el Museu de la Ceràmica Ruiz de Luna de Talavera de la Reina, Museu Diocesà de Jaca i el Museu Nacional de Ciència i Tecnologia (MNCYT). Tanquen el número dos museus valencians, el Museo de Bellas Artes i el Palau Cerveró.

Sumaris

Revista de Museologia, núm. 58, 2013

La Lettre de l’OCIM, nº 52, mars-abril 2014

Si sou membre d'Interacció, per fer peticions d’articles escriviu un missatge privat al Centre

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris