Publicades les convocatòries d'Europa Creativa Subprograma Cultura

S’ha publicat la primera convocatòria del Programa Europa Creativa 2014-2020 amb un pressupost total de 48.375.537€.  La finalitat del subprograma Cultura és reforçar la capacitat dels sectors cultural i creatiu per operar a nivell transfronterer i internacional i impulsar la circulació i la mobilitat transnacionals d'obres i d'agents culturals i creatius.

Les quatre línies d’acció del subprograma Cultura d’Europa Creativa publicades són:

  • Projectes de Cooperació Europeus  data límit: 5 de març de 2014
  • Plataformes Europees data límit: 19 de març de 2014
  • Xarxes Europees data límit: 19 de març de 2014 
  • Projectes de Traducció Literària  data límit: 12 de març de 2014

Trobareu tota la informació de les línies d’acció  al web del Punt de Contacte Cutural d'Espanya .

Recordeu que a partir de la implantació del nou programa Europa Creativa, tots els organismes o empreses que sol·licitin una subvenció hauran d'inscriure's al Portal del Participant en els àmbits Educatiu, Audiovisual, de Cultura, Ciutadania i Voluntariat per tal de rebre un Codi d'Identificació del Participant (PIC ) necessari per poder presentar una sol·licitud.

La Comissió Europea també ha publicat noves convocatòries del subprograma MEDIA: suport al desenvolupament de projectes individuals i llista de projectes; suport a la programació televisiva d'obres audiovisuals europees suport a la distribució transnacional de pel.lícules europees i suport a festivals de cinema.

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris