Rodríguez Casadevall, Joan Carles

Perfil públic

rodriguezjnc
Registre: 18/10/2016
Grups: 0
Articles: 1
Comentaris: 0
Desconnectat
Cognoms: 
Rodríguez Casadevall

Joan Carles Rodríguez va néixer el 1978 i ha viscut sempre a Sant Julià de Vilatorta. Cursà la llicenciatura de medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona entre els anys 1998 i 2005. Entre els anys 2008 i 2012 cursà l'especialitat en Salut mental a la Fundació Althaia, a Manresa. Actualment excerceix de psiquiatre a Vic i a Manresa. 

Ha col·laborat amb vàries entitats del poble, algunes desaparegudes, com l’Associació de Pessebristes i el Patronat de Cultura, i d'altres com les Caramelles del Roser, Vilatorta Teatre, la revista Vilatorta i l’Arxiu Històric de Sant Julià, entre altres. Ha estat impulsor de diferents iniciatives del nostre poble, com la trobada poètica Ardat de l’any 2005 al castell de Bellpuig, la celebració de la Diada de l’11 de setembre i la plataforma Sant Julià Decideix que organitzà la consulta sobiranista a Sant Julià el 13 de desembre de 2009.

Ha rebut alguns premis: el premi Baldiri Reixac l’any 1991 com a coautor del treball Resseguint les pedres de Sant Julià de Vilatorta , realitzat quan estudiava a l’Escola Pública Bellpuig i tutoritzat per Josep Romeu; i el premi Innova de Diputació de Barcelona l'any 1998 pel CD-ROM Vilatorta pam a pam , considerada aquell any com a la millor aplicació de noves tecnologies en comunicació local de la demarcació de Barcelona.

Professió: 
Alcalde
Municipi: 
Sant Julià de Vilatorta
Lloc de treball: 

Grups

No s'han trobat resultats.

Últimes contribucions

Nom Data Tipus
La cultura, element vertebrador del nostre poble: Sant Julià de Vilatorta 17/10/2016 - 13:10 Entrada de blog

Últims comentaris

No s'han trobat resultats.