Carbonell, José

Perfil públic

carbonellaj@
Registre: 17/12/2012
Grups: 1
Articles: 0
Comentaris: 0
Desconnectat
Cognoms: 
Carbonell

Professional del sector cultural amb total disponibilitat per a treballar i col·laborar tant nivell virtual o a distància com nacional i internacional. Obert i disponible davant la proposta de projectes culturals sòlids o nous provinents tant d'entitats/institucions/agents/professionals consolidats com nous o que s'inicien en el sector cultural.

Persona pro-activa, que s'implica 100% amb els projectes en els quals hi participa i amb moltes ganes de desenvolupar-se personal i professionalment.

Llicenciat en Documentació, amb bona experiència en el sector, i Màster interuniversitari en Gestió Cultural (UDG, UIB i UOC), especialitzat en 'Sectors i Indústries Culturals'.

En contínua formació, aprofundint i especialitzant-se en 'Comunicació i Màrqueting Cultural', "Gestió i Màrqueting de Continguts' i 'Gestió de Projectes, Entitats i Empreses Culturals'. Interessat en 'Política cultural' i 'Cultura i Desenvolupament'.

Des de 2009 assessor/consultor cultural en gestió i desenvolupament de projectes culturals per a diverses entitats del tercer sector a Menorca.

_________________________________________________________________________

Profesional del sector cultural con total disponibilidad para trabajar y colaborar tanto nivel virtual o a distancia como nacional e internacional. Abierto y disponible ante la propuesta de proyectos culturales sólidos o nuevos provenientes tanto de entidades/instituciones/agentes/profesionales consolidados como nuevos o que se inician en el sector cultural.

Persona pro-activa, que se implica 100% con los proyectos en los que participa y con muchas ganas de desarrollarse personal y profesionalmente.

Licenciado en Documentación, con buena experiencia en el sector, y Máster interuniversitario en Gestión Cultural (UdG, UIB y UOC), especializado en 'Sectores e Industrias Culturales'.

En continua formación, profundizando y especializándose en 'Comunicación y Marketing Cultural', "Gestión y Marketing de Contenidos' y 'Gestión de Proyectos, Entidades y Empresas Culturales'. Interesado en 'Política cultural' y 'Cultura y Desarrollo'.

Desde 2009 asesor/consejero cultural en gestión y desarrollo de proyectos culturales para diversas entidades del tercer sector en Menorca.

Professió: 
Gestor Cultural, Documentalista
Àmbits d'interès: 
Àmbits d'interès: 
Àmbits d'interès: 
Àmbits d'interès: 
Àmbits d'interès: 
Àmbits d'interès: 
Lloc de treball: 
País: 
España

Grups

No s'han trobat resultats.

Últimes contribucions

No s'han trobat resultats.

Últims comentaris

No s'han trobat resultats.