Art-Xipèlag

Art-Xipèlag inicia Residències Virtuals

Des de que començà, Art-Xipèlag  ha volgut ser un centre impulsor, de foment, de coneixement i d’investigació de la Cultura de les Illes Balears. Coneixedors de la importància i beneficis que ens poden aportar  les noves tecnologies i la xarxa, treballam mitjançant una plataforma virtual perquè pensam que és la millor manera d’arribar a tothom i de que tots els professionals, entitats, institucions o associacions culturals de les Illes puguin conèixer i donar-se a conèixer, descobrir i ser descoberts.

Si heu visitat el nostre web sabreu que durant els 6 mesos de vida que té Art-Xipèlag hem publicat  activitats culturals de Balears, convocatòries interessants per als que ens dediquem a la cultura, entrevistes a grans professionals, debats a Twitter, imatges i vídeos d’actes culturals… Però ara tenim ganes de fer més i per això posem en marxa les Residències Virtuals

Resum del tuitdebat sobre Cultura i Insularitat organitzat per Art-Xipèlag.

El dimecres, 2 de juliol, a les set de la tarda, començàvem un nou tuitdebat a Art-Xipèlag. Per aquesta ocasió havíem triat un tema que pensàvem que podia ser de l'interès dels professionals de la cultura de les Illes. Van participar-hi professionals de les Illes Balears però també estava obert a gent d'altres illes o professionals de la Península. Ens agrada la multidisciplinarietat d'idees i opinions i si són d'indrets diferentes, amb realitats diferents, pensem que poden enriquir moltíssim el debat i en podem aprendre molt entre tots.