blog de gonzalezts

Neix la Plataforma Arts de Carrer

El passat divendres 4 de juliol es va presentar la plataforma Arts de Carrer, una proposta que reuneix sota un mateix sostre festivals, fires i mostres de Catalunya que tenen aquesta les arts de carrer com a principal eix conductor de la seva programació. La proposta es va fer pública a Viladecans, dins el marc de les jornades professionals del festival Al Carrer.

Conclusions Sessió de Treball Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer Viladecans

El 8 d’abril del 2014 va tenir lloc a l’Atrium de Viladecans una sessió de treball del Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer on es van analitzar les conclusions de l’anterior sessió que s'havia celebrat novembre del 2013.

Jornada Professional Arts de Carrer - Festival Al Carrer de Viladecans 2013

El Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans presenta com una de les seves principals novetats la celebració d’una jornada per a professionals, que tindrà lloc el divendres 5 de juliol a l’espai Cúbic de Viladecans.

La primera edició de la Jornada Al Carrer per a professionals tindrà lloc des de les 10:30 del matí fins les 18:30 de la tarda, i inclourà tallers pràctics per a programadors, tècnics i professionals sobre aspectes legals de les arts de carrer, una taula rodona sobre el circuit per a arts del carrer i una mostra de companyies programades a l’edició d’enguany del Festival Al Carrer, així com un esmorzar i un dinar a càrrec de l’organització del Festival.