blog de apgcc

L’Associació de professionals de la Gestió Cultural presenta una acceleradora per impulsar projectes innovadors


L’APGCC, dins el marc de la seva àrea de treball relacionada amb l’acompanyament i el desenvolupament professional, llença la primera edició de l’Acceleradora de Projectes Culturals (APC) per afavorir la professionalització i la innovació dels projectes del sector cultural.


Amb aquesta iniciativa, l’Associació pretén oferir acompanyament integral en el procés de creació d’empreses i projectes emergents.

El programa està dissenyat per proporcionar els coneixements i les eines perquè els projectes presentats i les seves organitzacions esdevinguin exitoses i resilients.

XOC (Xarxa, Oberta i Comunitat), 1 de desembre a l'auditori del CCCB, Barcelona

El dia 1 de desembre a partir de les 10.30h a l‟Auditori del CCCB tindrà lloc la segona edició de XOC (Xarxa, Oberta i Comunitat), la jornada professional organitzada per l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (l'APGCC) que pretén generar un espai de reflexió i debat a l'entorn de les tendències de la gestió cultural.

XOC (Xarxa, Oberta i Comunitat), 27 de novembre a l'auditori del CCCB, Barcelona

El dia 27 de novembre tindrà lloc la primera edició de XOC (Xarxa, Oberta i Comunitat), la trobada professional organitzada per l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (l'APGCC) que pretén generar un espai de reflexió i debat a l'entorn de les tendències de la gestió cultural.

XOC és una metàfora d'impacte, de contrast d'idees però també és un acrònim dels conceptes "Xarxa, Oberta i Comunitat". Una jornada que vol incentivar el debat des de la pluralitat de veus de professionals de la cultura i des de mirades de professionals d'àmbits amb vincles tangencials amb la cultura.