Lliurament del Pla d’usos del nou equipament sociocultural d’Alella

Properament Alella comptarà amb més de 2000m2 dedicats a la cultura gràcies al nou equipament que s'està construint i que constituirà un nou espai de referència cultural pel municipi. Aquest acollirà una sala polivalent amb capacitat per a unes 250 persones assegudes i entre 500 i 600 dretes per la difusió d’arts escèniques i musicals; dues sales destinades a l'escola de dansa, una sala de música, tres bucs d'assaigs i una altra sala polivalent, més petita, amb capacitat per a 60 o 70 persones per activitats de divulgació i espai de relació i de reunió pels agents culturals del municipi. Alhora, també albergarà la seu de l’històric Casal d’Alella -el qual ha cedit el solar per la construcció del nou equipament-, i un bar com a espai de relació i punt de trobada de les entitats i la ciutadania.  

Amb el nou equipament està previst augmentar la difusió de propostes culturals amb una programació estable d’arts escèniques i musicals, augmentar la participació amb nous públics i fomentar la creació dels agents culturals locals.

Donades les dimensions i l’impacte que de ben segur aquest nou equipament tindrà en la dinàmica cultural i social de la població, el Programa d’Assessorament Cultural als municipis de la Diputació de Barcelona ha realitzat per l’Ajuntament d’Alella un pla d’usos per tal de facilitar i dimensionar adequadament els possibles usos, la gestió i la programació que el nou equipament podrà acollir.

Per consultar el document complet vegeu:

Pla d'usos del nou equipament sociocultural d'Alella