Treballes amb la veu i vols augmentar registres i expressivitat de manera que la intenció del teu parlament sigui més efectiva?

CURS D'ENTRENAMENT ACTORAL: TÈCNICA DE VEU FITZMAURICE® AMB ANNA ESTRADA


DATES: 19, 20, 21 de maig

HORARIS: divendres de 19 a 21h / dissabte de 10 a 13.30h i de 15 a 19h / diumenge de 10.30 a 14h

LLOC: La Caldera (Carrer d'Eugeni d'Ors, 12, 08028 Barcelona)

ADREÇAT A: Actors i actrius, cantants i professionals que treballen amb la veu.

PREU: ( Possibilitat de Pagament Fraccionat)
Socis AADPC i AISGE: 110€ 

Socis AADPC aturats: 90€  (aquesta situació s’ha d’acreditar en el moment de matriculació)

No socis: 160€ 

INSCRIPCIONS: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCXAlDjPimxJJRU5p_mFVSKjj6c4oXvHi9xl2LkUPHKBB49Q/viewform

Taller intensiu de tres dies de durada que inclou la presentació de la Tècnica i la Introducció a les dues fases principals del treball: la desestructuració i la reestructuració. Es farà un treball de text i/o cançons, presència, energia i moviment, seguint la tècnica FitzmauriceVoicework® que uneix l’experiència física amb l’atenció mental.

La desestructuració és la primera fase i promou la consciència corporal, la respiració lliure i espontània, i l’expressivitat de la veu a través del Tremorwork. La reestructuració es basa en un descobriment intencional de la respiració i la veu després que el cos ha experimentat l'alliberament i re-entrenament del sistema muscular. La tècnica Fitzmaurice permet explorar l'efecte del moviment, el tacte, el so, la veu, el cant i la paraula.

És un taller pràctic i les places, limitades.

QUÈ CAL PORTAR: roba còmoda, una estora de ioga, zafu o un coixí i una tovallola; aigua i un quadern de notes, si es volen prendre notes. Tenir un tros de text o una cançó.
 


ANNA ESTRADA: 

- Directora de la Escola Superior d’Art Dramàtic, i Professora de Veu i Interpretació, Institut del Teatre de Barcelona www.institutdelteatre.cat
- Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona.
- MA en Teatre Clàssic, London Academy of Music and Dramatic Art, (LAMDA).
- Professora Associada Fitzmaurice, L.A 2010 www.fitzmauricevoicework.com
- NIVELL I, II i III amb Patsy Rodenburg. Nova York 2015.
- Directora de la Companyia La Pell https://vimeo.com/43432761

Anna Estrada és actriu, directora i docent. Ha treballat com a actriu amb Irene Pappas a Medea al Festival Grec, va ser dirigida per Pavel Khomsky, director de la Companyia de Teatre Mossovet, en el paper principal femení a La Guàrdia Blanca. Ha interpretat a Lavinia a El dol escau a Electra al Teatre Lliure, i ha treballat amb Calixto Bieito, Jordi Mesalles o Glòria Balañà entre d'altres. Com a directora professional va obrir la temporada de la Sala Beckett amb El conte d'Hivern de Shakespeare; va guanyar un premi d'escenificació de l'Institut del Teatre per Perchance to Dream, una peça que es va estrenar al Festival Shakespeare de Santa Susanna. Anna Estrada ha estat ensenyant veu, text i interpretació durant diversos anys en diferents escoles de Catalunya. Ha impartit workshops de moviment / veu / interpretació a l'Escola Internacional d'Estiu de San Miniato (Itàlia), a l'Acadèmia d'Arts de Turku (Finlàndia), a l'Escola de Expressió de Barcelona o per l’Escola Rose Bruford de Londres.

El Març de 2014 va participar com a observadora experta a Manipur (Índia), amb la prestigiosa companyia Kalakshetra de Heisnam Kanhailal and Sabitri en una trobada internacional.

L'Anna és fundadora, actriu i directora artística de La Pell (2010), una companyia de teatre d'investigació en les Arts Escèniques. La Pell va presentar el seu primer espectacle en coproducció amb Vània; Llàstima que sigui una puta! de John Ford al Teatre Akadèmia de Barcelona durant el Setembre de 2012. Acaba de presentar TROIANES 15, octubre-novembre 2015 al Teatre Akadèmia.

La Pell ha presentat ponències i workshops al Congrés organitzat per VASTA "Moltes Llengües, Una Veu" a Mèxic a l'agost 2010; a la Conferència Internacional:"Performing Arts Today" a Àustria el desembre de 2010, en la "Primera conferència Internacional sobre FitzmauriceVoicework®" a Barcelona el juliol de 2011 i en "Freedom and Focus International Conference" a Vancouver el juliol de 2012 i a Bogotà el juliol 2014.

Organitza:

Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya

Col·laboren:

Fundación AISGE

La Caldera

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura

Ajuntament de Barcelona - Institut de Cultura

Diputació de Barcelona