Entrevista a Joan Andreu Joan, organitzador del SummerPie Festival

Una de les coses que més ens agrada a Art-Xipèlag , Observatori de la Cultura de les Illes Balears, és establir xarxes virtuals i físiques amb els protagonistes de la cultura illenca. Volem aportar el nostre granet de sorra perquè a poc a poc es conegui la bona feina que s'està fent per part dels professionals. Vivim en una època de pessimismes i crisis i males notícies per a la Cultura però creiem que és important conèixer i difondre noves experiències i d'altres que no són tan noves però que han aconseguit fer-se un lloc a dins el mapa cultural illenc. Aquest és el cas de l'entrevista que presentem avui. Joan Andreu Joan és membre de Pecan Pie, una associació sense ànim de lucre, promotora de concerts de música "a l'americana", que, gairebé sense cap ajuda institucional, ha aconseguit arribar al seu 10è aniversari i ho celebra aquesta setmana amb el SummerPie Festival. Hem d'agrair a Joan Andreu i a Pecan Pie que ens donin la possibilitat d'escoltar en directe un tipus de música de gran qualitat i diferent del que ofereixen les llistes d'èxits.

Si sou per les Illes els dies 5 i 6 de setembre, us recomanam l'assistència als concerts del SummerPie Festival al Museu d'Art Contemporani Es Baluard, i si no coincidiu, us recomanam seguir a Pecan Pie i als diferents concerts que organitzen durant tot l'any, tal vegada podreu gaudir-ne d'algun.

Podeu llegir l'entrevista sencera aquí