La revista Mnemòsine de museologia, disponible a Internet

Fa uns dies es va presentar el darrer número de la revista Mnemòsine, la revista de museologia publicada per l'Associació de Museòlegs de Catalunya. La revista té caràcter biennal i aquest últim número, el setè, correspon als anys 2012/2013. Tot i que fins l'anterior número només era disponible en edició paper, actualment s'està derivant a una tirada limitada en paper i una edició digital disponible a la pàgina web de l'Associació.

Aquest seté número presenta un dossier central dedicat als museus d'art, al seu estat actual i les prespectives de futur. D'altra banda s'hi poden trobar articles d'altres temàtiques com és el cas de la presentació de l'estudi relatiu a la gratuïtat o el pagament en els museus, on es parla de les implicacions d'aquesta decisió.

Podeu descarregar-vos els articles d'aquest número al següent enllaç.