Compte enrere per Interacció

Falten pocs dies per Interacció i ben aviat, dimecres dia 8, ens veurem en aquesta àgora de la gestió cultural. Us volem agrair el gran acolliment que ha tingut aquesta iniciativa, ja que hem superat el nombre de participants previstos i hem hagut de tancar les inscripcions. Us recordem que podeu consultar el programa aquí.

A continuació trobareu algunes indicacions pràctiques:

*Els participants a Interacció podreu accedir gratuïtament, del 8 al 10 de maig, a l’exposició del CCCB “Arxiu Bolaño. 1977-2003”,  mostrant la teva acreditació. 

*Hi haurà WiFi a tot l’espai d’Interacció. Al pati Manning s’indicarà la xarxa i la clau d’accés per als participants a Interacció.

* S’habilitarà un espai obert per al coworking al claustre del Pati Manning (primera planta).

*Els participants tindran un 5% de descompte en les teves compres a l’estand de la Llibreria Medios (zona Fira), mostrant la seva acreditació.

* Dues pantalles situades a la recepció del CERC permetran seguir l’última hora d’Interacció a les xarxes des del Pati Manning.

Us recomanem que us feu membres d'aquesta comunitat virtual per tal d’estar al dia de les darreres novetats d’Interacció, però també per mantenir-vos informats de les publicacions i debats al voltant de la gestió i les polítiques culturals, per crear contingut, participar dels debats i dels grups de treball que més us interessin, etc.

També som a twitter @interaccio; #interacció