Carles Duarte: "Cal refundar l’aliança entre l’administració i la societat civil"

Entrevista a Carles Duarte

Durada del vídeo: 06:41


Diccionari etimològic i complementari de la llengua catalana. L'any 1984 publica el seu primer llibre de poesia, Vida endins, a l'Editorial Moll. Entre 1983 i 1989 va ser president de la Fundació Catalunya, creada per Joaquim Fons.

Ha treballat com a cap del Servei d'Assessorament Lingüístic, subdirector general de Formació d'Adults, cap de l'àrea d'Imatge Institucional i director general de Difusió i secretari general de la Presidència de la Generalitat de Catalunya. Actualment és president del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts i director de la Fundació Lluís Carulla.

Des del Centre d’Estudis i Recursos Culturals de la Diputació de Barcelona ens hem proposat mantenir unes converses amb un ventall de personalitats lligades al món de la cultura que ens aportin les seves idees sobre el tema de treball a reflexionar: el valor públic de la cultura i les eines per a gestionar-la. Aquestes entrevistes ens ajudaran a anar nodrint el contingut d’aquesta edició, a reflexionar sobre nous paradigmes d’actuació, debatre models per a l’actuació cultural, presentar bones pràctiques i projectes innovadors. Les trobareu totes a l'apartat "Entrevistes".

Per poder comentar aquesta entrada heu d'estar registrat/da. Nou registre