A Interacció trobareu: boovox, un punt de trobada entre artistes i contractants

La nostra filosofia es basa en tres pilars importants; la promoció de la contractació d’esdeveniments culturals de tot tipus, l’abaratiment dels costos de gestió i administració culturals per a entitats públiques i privades i la participació ciutadana a través de processos participatius online. Oferim una amplia base de dades de grups a ajuntaments, institucions i gestors culturals facilitant d'aquesta manera la selecció i contractació de concerts. Podent crear processos participatius, per escollir els grups per a esdeveniments, festes majors...

Les entitats, públiques i privades, interessades en el nostre projecte lloguen l’aplicació boovox durant un any. En fer-ho tenen accés a la base de dades d’artistes de la qual en podran seleccionar aquells que més els interessin filtrant per preu, disciplina artística o estil musical... L’aplicació dóna la possibilitat de crear consultes. És a dir, una entitat selecciona diversos grups per a un possible esdeveniment (festes majors, concerts...) i comença una consulta online entre els ciutadans del municipi (en el cas d’entitats públiques), socis o participants. D’aquesta manera la gent, a través de votacions (1 per persona), decidiran quin grup o artista acabarà actuant. Amb boovox, doncs, les entitats estalvien en temps i diners cosa que facilitarà la realització de futurs esdeveniments culturals.

Comptar amb la participació ciutadana genera molta informació útil per a les administracions i entitats de forma ràpida i econòmica. En resum, per a un artista, donar-se d’alta gratuïtament a boovox amplia les seves possibilitats d’actuar de forma remunerada. Les entitats, per la seva banda, estalvien en costos de gestió i administració culturals i promouen la participació ciutadana.

L’alta, gestió... es gratuïta per artistes, això vol dir que boovox no cobra cap tipus de comissió als grups, ni al donar-se d’alta ni a l’hora de la contractació...

Registrar-se és molt senzill, només cal omplir un qüestionari, penjar fotos, cançons, rider i tota la informació de contacte necessària. Un cop finalitzat el procés d’alta, el  grup serà apte per als processos participatius online. Podeu veure un exemple en el següent enllaç: http://www.boovox.com/ca/tour-artistes

En el cas que un grup vulgui deixar de sortir a boovox, amb una sol·licitud de baixa, s’eliminarà el contingut d’aquest. Esperem que tingueu 5min per entrar a la base de dades de boovox, els vostres grups. Us recordem que l'alta es gratuïta.http://www.boovox.com/user/register

Boobox estarà present a les Jornades Interacció dels propers 8, 9 i 10 de maig amb un estand a la mostra de projectes. Podeu consultar el programa complet de les jornades aquí