Pautes d'ús i aplicacions de l'Spotify a les biblioteques, nou document comunitatXBM

Amb aquestes Pautes d'ús i aplicacions de l'Spotify a les biblioteques, el grup de treball de música a les biblioteques de la comunitatXBM , ens convida a perdre la por a la noves tecnologies i desafiar els nous reptes se'ns plantegen. El document menciona experiències d'èxit a la Xarxa de Biblioteques Municipals i posa l'accent en recordar-nos que ja no és tant l'accés com l'ús que se'n faci. 

Aquest treball s’inscriu en el  marc del projecte comunitatXBM, que impulsa  la Gerència de Serveis de Biblioteques amb l’objectiu d’enfortir la col·laboració entre els membres de la Xarxa de Biblioteques Municipals, i, així, millorar la qualitat i l’eficiència dels serveis bibliotecaris municipals.

comunitatXBM s'articula a partir de diferents grups de  professionals de la Xarxa de Biblioteques Municipals que comparteixen interessos i projectes comuns i que treballen cooperativament per innovar i millorar en la gestió dels serveis bibliotecaris municipals, participar en la creació de continguts digitals de la Biblioteca virtual, o  atendre nous serveis cooperatius com ara, el nou servei de referència virtual, Pregunta a la Biblioteca

El desplegament del projecte va començar el mes de maig 2010 tot coincidint amb la posada en marxa de la plataforma virtual comunitatXBM com a espai de treball propi del projecte.

Actualment formen part del projecte 30 grups de treball, que reuneixen més de 400 professionals de 179 biblioteques diferents. 

Per poder comentar aquesta entrada has d'estar registrat/da.  Nou registre