Casal de Talamanca · Eines de gestió i programació

El dissabte 16 d’abril es va presentar públicament al conjunt d’entitats, veïns i veïnes del municipi de  Talamanca, l’informe Casal de Talamanca · Eines de gestió i programació, elaborat conjuntament pel Centre d’Estudis i Recursos Culturals de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports i el Servei de Polítiques d’Acció Comunitària i Participació Ciutadana de l’Àrea d’Atenció a les Persones.

El document fa una detecció de les principals problemàtiques que el Casal pateix des de fa ja temps i que impedeixen canalitzar el potencial d’energia i dinamisme d’un equipament fonamental per un dels petits municipis del nostre territori. Més concretament, l’informe presenta una sèrie de recomanacions de millora en temes com la programació de les activitats, la gestió de l’equipament i la seva representació, però sempre basades en el consens entre els seus membres.

Un cop finalitzada la presentació es va encetar un interessant intercanvi d’opinions entre els assistents, en el qual es va posar de manifest la voluntat de construir, abans que res, un espai d’encontre que ofereixi eines als participants per ajudar-los a debatre i consensuar aquestes millores de manera dialogada. Aquesta necessitat va ser recollida pels representants de l’Ajuntament i de la Diputació de Barcelona, els quals van oferir de nou el seu suport per a dur a terme aquesta acció.


 

PDF Casal de Talamanca · Eines de gestió i programació


 


Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris