Us presentem la nova revista «Thema» sobre museus societats i cultures

Thema ׀ Les Musées de la civilisation del Québec

Ja podeu consultar el primer número d’aquesta revista d’anàlisi i pensament contemporani que vol reflectir la complexitat de les societats actuals des d’un punt de vista interdisciplinari i analitzar la relació entre museus, societats i cultures. Es tracta d’una revista internacional, multilingüe, en format digital i gratuïta per a la difusió de recerques inèdites, assaigs, crítiques d’exposicions, comentaris, entrevistes i reportatges que volen aportar una mirada crítica i innovadora sobre aquestes qüestions.  

«Thema» es publicarà un cop a l’any amb l’objectiu de donar forma i assentar les bases de la mateixa idea de civilització i de la seva relació amb el context museístic. Cada número analitzarà en profunditat un tema des de perspectives i disciplines diverses com la història, la història de l’art, l’antropologia, la sociologia, l’etnologia, la història de les ciències, la museologia, la comunicació, la filosofia, la pedagogia o l’estètica.

En el primer número autors i autores del Quebec, Canadà, Regne Unit, Austràlia, Suïssa i Espanya aborden qüestions relatives al fet de compartir i intercanviar coneixement en l’era de la democràcia cultural. 

HTML Thema, No 1 (2014) «Partages et échanges du savoir à l’ère de la démocratie culturelle»

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris

1
Etiquetes:
democràcia