Cooperatives de músics. Un nou model de gestió

Antoni Mas i Bou | Musicat

Llibre presentat en el marc de l’última edició del Mercat de Música Viva de Vic i editat per Musicat (Associació Professional de Músics de Catalunya) en què l’autor, Antoni Mas, explica la seva experiència en l’organització i el desenvolupament de les cooperatives i les diferents entitats que configuren el grup de gestió Musicat. Així mateix explica com utilitzar correctament les cooperatives de músics per treure’n el màxim profit i facilita la comprensió dels temes legals que planteja l’exercici de la professió.

L’autor de «Cooperatives de músics. Un nou model de gestió»  Antoni Mas i Bou, és pianista i compositor, fundador del Grup de Gestió Musicat, que va presidir fins el 2010, així com de la federació Unió de Músics de Catalunya, que va presidir fins el 2009. Actualment és conseller de la Sociedad de Artistas Intérpretes de España (AIE).

 El llibre també es troba disponible en castellà sota el títol «Cooperativas de músicos. Un nuevo modelo de gestión»

 Podeu consultar aquests llibres al Centre d’Informació i Documentació

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris