VI Congreso Nacional de Bibliotecas Públicas

Ministerio de Educación, Cultura y Deporte. Subdirección General de Coordinación Bibliotecaria.

Document que recull les ponències i comunicacions del VI Congreso Nacional de Bibliotecas Públicas organitzat pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte sota el lema ‘Memoria individual, patrimonio global’. El document s’estructura en tres grans apartats: ‘Impacto de lo digital en los servicios bibliotecarios’, ‘Bibliotecas y comunidad en la era digital’ i ‘Cooperación con archivos, museos, audiovisuales y otras instituciones y organizaciones en proyectos digitales’. També s’hi inclou un annex titulat ‘Enfrentarse al futuro. Visiones estratégicas para la biblioteca pública del siglo XXI’ elaborat per Roger E. Levien de l’Oficina de la American Library Association (ALA) per a polítiques d’actuació en tecnologies de la informació. Levien apunta els elements, tendències i visions que marcaran el futur de les biblioteques en les properes dècades. Suggereix alguns processos que poden implementar les biblioteques per a prendre les seves decisions estratègiques d’una manera encertada, convertir els reptes que se’ls plantegen en oportunitats i ajudar d’una manera més efectiva a les persones i comunitats a l'hora d'atendre-les.

  PDF   VI Congreso Nacional de Bibliotecas Públicas. Memoria individual, patrimonio global

Inicia sessió o registra’t per enviar comentaris